ABD'de nefes kesen kovalamaca: 26 yaşındaki genç iki saatte 4 araç çalıp iki kaza yaptı

Çaldığı arabayla kaza yapan Tyler Harding, olaya bakmak için aracından inen kişinin otomobilini çaldı

Tyler Harding ortalığı birbirine kattı (WSOC-TV)

ABD'nin Kuzey Karolina eyaletinde 6 Temmuz'da nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Polislerden kaçan Tyler Harding, yaklaşık iki saatte 4 araç çalıp iki kaza yaptı. 26 yaşındaki Harding en nihayetinde yakalandı.

Yetkililer kovalamacanın, adı açıklanmayan bir kişinin otomobilinin çalındığını bildirmesiyle başladığını açıkladı. Araç, GPS sayesinde bulunsa da Harding kaçmayı başardı.
 


Charlotte-Mecklenburg Polis Teşkilatı, aracı helikopterle izledi. Zanlı, bunun ardından aracı terk edip beyaz renkli bir kamyonet çaldı. Kardeşi Christa Harding de araca atladı.

Güney Karolina'ya geçen ikili çevirmeye yakalanınca geri döndü. Tyler Harding, perakende satış mağazası Walmart'ın Charlotte'taki şubesinin otoparkına girip çalışır haldeki bir araç çaldı. Beyaz kamyonetin park halindeki bir araca çarptığı duyuruldu.

Öte yandan bu esnada Christa Harding kardeşini takip etmedi ve yakalandı. Christa Harding çalıntı araç yüzünden suçlanıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tyler Harding ise kaçmaya devam ederken ışıkta bekleyen bir otomobile vurdu. Çarptığı aracın sürücüsünü dışarı çıkarmaya çalışsa da beceremeyince kazaya bakmak için aracından inen bir sürücünün otomobiline atlayıp kaçtı.

Charlotte-Mecklenburg polisi, bunun ardından müdahale etmeye karar verdiklerini çünkü araçta bir başkasının olabileceğini düşündüklerini bildirdi.

Öte yandan bir sürücü, Harding'i durdurmak için çarpsa da başarılı olamadı.

Bunun ardından trafik kurallarını çiğneyerek kaçışını sürdüren Harding, kırmızı ışıkta geçerken kaza yapınca yakalandı.

Oto hırsızlığı, polisten kaçma, hırsızlık ve çalıntı araç suçlamalarıyla karşı karşıya kalan zanlının kefaleti 800 bin dolar olarak belirlendi.

 

Independent Türkçe, New York Post, Queen City News 

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU