TPS synkensi Ässien tappioputkea

0:45
Ässien päävalmentaja Karri Kivi oli ihmeissään aikalisän jälkeisestä TPS-pyörityksestä.

TPS kaatoi Ässät jääkiekon Liigassa keskiviikkona lukemin 2-1. Ässien tappioputki venyi täten seitsemään otteluun.

Ässät on edellisen kerran voittanut varsinaisella peliajalla 27. joulukuuta. Seitsemässä edellisessä pelissä tilille on kertynyt kaksi pistettä. Keskiviikon ottelussa saatiin odottaa tovi ennen ensimmäistä maalia. Avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä alkoi tapahtua.

TPS aloitti kakkoserän vahvasti. Ensin Jonne Tammela siirsi turkulaiset johtoon, kun toista erää oli pelattu reilut kaksi minuuttia. Seuraavaa osumaa ei tarvinnut odottaa kauaa, sillä kanadalaishyökkääjä Jaedon Descheneau viimeisteli TPS-uransa avausmaalin minuuttia ja 20 sekuntia myöhemmin.

Porilaiset nousivat maalin päähän erän loppupuoliskolla Eemil Erholtzin alivoimaosumalla. Enempää maaleja ei nähty, joten TPS:lle toinen kolmen pisteen voitto kolmeen edelliseen peliin. Se nousi voitollaan HPK:n kanssa tasapisteisiin. Ässät on sarjassa sijalla 13.

Alla olevilla videoilla ottelun maalit. Pääkuvan videolla Karri Kiven reaktio aikalisän jälkeiseen TPS-pyöritykseen.