Pe Blogul nostru poți citi rapoartele noastre de cercetare și prototipare din programul Civic Labs pentru anul 2020-2021, în domeniile Educație, Sănătate, Grupuri Vulnerabile, Mediu, Participare Civică.

Îți place România.

Și nu îți place.

Ai rămas. Sau ai plecat. O iubești, dar te și enervează. 

Ca să-ți placă mai mult România, vino alături de noi. Suntem o comunitate de oameni care dezvoltă soluții IT ce rezolvă probleme ale societății, adică și ale tale.

Împreună putem!

Contribuie
Ilustratie 1192x930 01

Ne mândrim cu

1940
voluntari
365.000
ore de muncă voluntară
14,6
milioane de euro valoarea contribuției voluntarilor
115
soluții proiectate
23
soluții finalizate
20
soluții în lucru

Și tu poți contribui la o Românie mai bună cu 4 euro pe lună trimițând un SMS cu textul 

PUTEM la 8864

Programele noastre

prin care construim soluții la problemele României

prin care venim în sprijinul societății civile și al statului

Domeniile de intervenție

Fii voluntar

Talentul tău și câteva ore în fiecare lună pot transforma România. Fie că ești programator, UX designer sau graphic designer, putem digitaliza România împreună.

Donează

De asemenea, poți alege să învestești într-o Românie mai bună contribuind cu fondurile necesare pentru a dezvolta noi soluții de digitalizare și pentru a le ține în viață pe cele existente.

Soluția lunii

Redirecționează

În fiecare an, orice cetățean poate alege să redirecționeze 3.5% din impozitul pe venit către o cauză în care crede și pe care vrea să o susțină. Cu toate aceste, majoritatea nu o fac niciodată din două motive: un proces greoi și lipsa informațiilor centralizate cu privire la ONG-urile pe care le-ar putea susține.

Redirecționeaza.ro conține informații despre peste 1.200 de ONG-uri care pot fi susținute prin simpla redirecționare a 3.5% din impozitul pe venit. Prin digitalizarea formularului #230 eliminăm nevoia unui contact direct dintre organizații și susținători, economisind timp și resurse cheltuite pe acțiuni publice offline.

Redirectioneaza.ro este un proiect dezvoltat pro bono de către cei aproape 2000 de voluntari ai Code for Romania.

 

Intră pe Redirecționează.ro
Redirectionează