WP Meetup Nijmegen: Lessen uit 11 jaar techbloggen & [jouw presentatie?]

WordPress Meetup Nijmegen
WordPress Meetup Nijmegen
Public group

Online event

Link visible for attendees

Details

Na een succevol eerste experiment zullen we weer terugkeren op het Airmeet-platform. Deze keer maken we er een "echte" meetup van, dus met presentatie(s)!

📅 Programma
20.00u Opening
20.15u GadgetGear.nl - 11 jaar 'lessons learnt'
20.45u Koffiepauze
21.15u [Jouw presentatie?] -- We zoeken nog een spreker!
21.45u Naborrelen; BYO!

~ GadgetGear.nl - 11 jaar 'lessons learnt' ~
Het Hollandse techblog GadgetGear.nl bestaat in april alweer 11 jaar. 11 jaar waarin enorm veel is geleerd over de wereld van de consumenten elektronica, maar zeker ook over het WordPress ecosysteem. Van hackers tot bots en van hoge serverkosten tot het plaatsen van[masked] pagina's aan content in de Blockchain met Sebastiaan van der Lans (WordProof).

~ Over Arjan ~
Zo'n 20 jaar geleden richtte Arjan Olsder zijn webdesign studio digishock.com op. Toen bouwde hij zelf nog zijn CMS systemen. Rond 2004 ging hij, hobbymatig, aan de slag met mobilegamesblog.com. Eerst nog op een groot blogging platform in de VS, iets later ging hij over op WordPress 2.7. Op dat moment ontstond er een nieuwe liefde. Hij verliet zijn eigen CMS, specialiseerde zich in WordPress en heeft inmiddels ook eigen plugins in de repo staan.

Bezoekers van de Meetup kennen hem van WebsiteNazorg.nl en jongste sponsor van onze meetup. Grote organisaties kennen hem als de eerste onafhankelijke website adviseur van Nederland met het bureau WEB WINGMEN.

💰 Kostda?
Niets. Noppes. Nada. De meetup is helemaal gratisch dankzij onze trouwe sponsoren!

🪑 Hoeveel plekken zijn er?
Nagenoeg oneindig, je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je er niet bij kan, maar we vinden het wel prettig als je je van tevoren aanmeld.

🤝 Wat is Airmeet?
Airmeet is een online conferentieplatform. Het is dus niet een enkele stream, zoals Zoom, maar een complete online omgeving waar je vrij kan bewegen tussen sessies, en aan een virtuele tafel kan gaan zitten en zelfs sponsorbooths kan bezoeken. Meer weten? Check Airmeet.com.

🇳🇱 Voertaal Nederlands
We gaan uit van een Nederlandstalige meetup.

❓ Vragen ❓
Stel ze dan hieronder in een comment, of mail naar [masked].